DT News - Bosnia and Herzegovina - Koja je prava mobilna aplikacija za vas?

Search Dental Tribune

Koja je prava mobilna aplikacija za vas?

sub. 10 prosinca 2011

spasiti

 Appleova poštapalica je „There’s an app for that“ (postoji aplikacija za to), ali s rastućom popularnošću mobilnih internet stranica marketinški stručnjaci su se počeli pitati postoji li odgovarajuća aplikacija za svaki biznis. Više od 425,000 dostupno je u Apple App Storeu, količina dostupnih opcija potrošačima znači da većina aplikacija nestane bez traga.

 Mišljenja o budućnosti mobilnih aplikacija različita su od stručnjaka do stručnjaka. Neki vide
aplikacije kao način poboljšavanja usluge kupcima dok drugi predviđaju da će s vremenom postati nepotrebne za marketing. Da bi izbjegli potonje, mobilna aplikacija mora pružati više pogodnosti od onoga što se očekuje od desktop ili mobilne internet stranice. Također se mora
smatrati korisnom i privlačnom nakon više korištenja – pacijentima, ne vama! Aplikacije mogu biti
zabavne i inovativne, ali ne moraju svakome odgovarati.
Razmotrite kako napraviti aplikaciju koja će:
• iskoristiti posebne mogućnosti uređaja poput kamere, kalendara, senzora pokreta ili GPS-a;
• probati stvoriti doživljaj koji se ne može stvoriti na internet stranici, poput gledanja bogatog
medijskog sadržaja na tablet računalu;
• potaknuti korisnike da dijele sadržaj s prijateljima preko socijalnih mreža;
• vršiti funkcije koje su zapravo korisne pacijentima; Nemojte napraviti aplikaciju koja:
• ima samo funkcije koje se jednostavnije koriste na internet stranici;
• usredotočuje se na transakcije koje će navesti pacijenta da istragu provede van aplikacije;
• treba velike količine podataka i memorije da se skine i instalira u pokretu;
• je dizajnirana za mobilnu platformu koju vaši pacijenti ne koriste.

Zašto mobilne stranice postaju dominantne
Za razliku od aplikacija koje moraju posluživati rastući broj mobilnih uređaja i operativnih sustava gdje svaki sustav zahtijeva drukčiju tehnologiju, mobilne internet stranice dostupne su svima.
Jedna veličina odgovara svima. I samo ta činjenica omogućuje mobilnim stranicama puno veći opticaj od mobilnih aplikacija. Nadalje, mobilne internet stranice puno su jeftinije od jedne aplikacije što donosi pogodnost financijama. Opća preglednost je bolja kod mobilnihoptimiziranih
inačica internet stranica ako tražite samo opće informacije. Mobilna internet stranica bit će brža, jednostavnija i neće zahtijevati pohranu velike količine podataka na vaš mobilni telefon. Također ćete imati koristi od ugrađenih funkcionalnosti mobilnog uređaja koje će vam omogućiti olakšano obavljanje nekih radnji. To uključuje mogućnost poziva i dobivanja smjernica kako doći do vaše ordinacije jednim pritiskom tipke.
Između 15 i 20% svih pretraga potječe s mobilnih uređaja i povećavat će se eksponencijalno tijekom sljedeće godine. Sve do vremena kada aplikacije počnu bolje koristiti dostupnu tehnologiju preporučio bih internet stranicu optimiziranu za mobilne uređaje svim stomatoliškim profesionalcima koji žele iskoristiti neograničeni potencijal mobilnog tržišta. Trebate savjet kako najbolje iskoristiti mobilno tržište?
Obratite se jednom od Dental Design timova na 0202 238 469 ili posjetite www.dental-design. co.uk. Vaš marketinški uspjeh naš je prioritet.

 

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement