DT News - Bosnia and Herzegovina - Godišnji sastanak izdavača Dental Tribune – planovi za budućnost

Search Dental Tribune

Godišnji sastanak izdavača Dental Tribune – planovi za budućnost

Ovogodišnji sastanak izdavača Dental Tribune časopisa okupio je partnere iz celog sveta, koji su zajedno pravili planove za nove projekte i dalji razvoj kompanije. (Fotografija: Tom Carvalho, DTI)
Dental Tribune International

Dental Tribune International

pet. 15 ožujka 2019

spasiti

KELN, Nemačka: U Kelnu je 10. i 11. marta 2019., vikend pre početka IDS sajma održan 15-ti godišnji sastanak izdavača Dental Tribune časopisa. Ove godine je sastanku prisustvovalo 75 članova mreže DTI iz celog sveta, a teme o kojim se diskutovalo bila su aktuelna dešavanja i trendovi u stomatologiji i izdavaštvu, kao i razvoj postojećih projekata i pravljenje zajedničkih planova za buduće projekte.

Godišnji sastanak izdavača je obeležila dobrodošlica novim licencnim partnerima – alžirsko i skandinavsko izdanje Dental Tribune, kao i predstavljanje novih članova tima DTI u sedištu u Lajpcigu. Direktor DTI kompanije. Torsten Oemus, direktor DTI kompanije predstavio je i najnovije dodatak ionako velikom portfoliju koji nudi kompanija, a toje časopis za pacijente Smyle koji je za sad izdat na nemačkom tržištu u tiražu od 60.000 kopija. Planirano je u toku 2019.godine izađe i englesko izdanje i još na nekoliko lokalnih jezika. “Postojanje internacionalnog izdanja časopisa Smyle omogućiće nam da budemo u toku sa najnovijim trendovima u temama zdravlja, stomatologiji, zdravom životu, lepoti itd.,” rekao je Torsten Oemus.

Partnerima DTI predstavljen je i novi projekat pod imenom DDS.WORLD koji predstavlja integrisanu i kompletnu digitalnu platformu koja objedinjuje najnovije vesti iz stomatologije, webinare, program za menadžment stomatoloških ordinacija i predstavljanje proizvoda, sa mogućnosti onlajn naručivanja i kupovine. DDS.WORLD  je platforma koja je namenjena svima u dentalnoj industriji – stomatolozima, menadžerima oridnacija, predavačima, proizvođačima i tgrgovcima stomatološkim materijalima. U okviru ove platforme postoji i web prodavnica koja se objedinjuje sa ordinacijskim stanjem zaliha i omogućava racionalniju nabavku stomatoloških materijala. Prve zemlje u kojima će biti predstavljena platforma DDS.WORLD su Grčka, Poljska i Srbija

Alison Buhenau (Alyson Buchenau), direktorka za marketing i razvoj poslovanja kompanije DTI, zahvalila se svim učesnicima na prisustvu i dobroj saradnji u proteklih 15 godina postojanja kompanije. “Naša DTI mreža trenutno ‘pokriva’ preko štampanih i digitalnih proizvoda iz našeg portfolija 785.000 stomatologa i drugih profesionalnih osoba iz sveta dentala. Zajedno smo jači, sa novim zajedničkim planovima za budućnost. ”

advertisement
advertisement