Godišnji sastanak izdavača Dental Tribune – planovi za budućnost

Search Dental Tribune

Godišnji sastanak izdavača Dental Tribune – planovi za budućnost

E-Newsletter

The latest news in dentistry free of charge.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ovogodišnji sastanak izdavača Dental Tribune časopisa okupio je partnere iz celog sveta, koji su zajedno pravili planove za nove projekte i dalji razvoj kompanije. (Fotografija: Tom Carvalho, DTI)
Dental Tribune International

By Dental Tribune International

pet. 15 ožujka 2019

save

KELN, Nemačka: U Kelnu je 10. i 11. marta 2019., vikend pre početka IDS sajma održan 15-ti godišnji sastanak izdavača Dental Tribune časopisa. Ove godine je sastanku prisustvovalo 75 članova mreže DTI iz celog sveta, a teme o kojim se diskutovalo bila su aktuelna dešavanja i trendovi u stomatologiji i izdavaštvu, kao i razvoj postojećih projekata i pravljenje zajedničkih planova za buduće projekte.

Godišnji sastanak izdavača je obeležila dobrodošlica novim licencnim partnerima – alžirsko i skandinavsko izdanje Dental Tribune, kao i predstavljanje novih članova tima DTI u sedištu u Lajpcigu. Direktor DTI kompanije. Torsten Oemus, direktor DTI kompanije predstavio je i najnovije dodatak ionako velikom portfoliju koji nudi kompanija, a toje časopis za pacijente Smyle koji je za sad izdat na nemačkom tržištu u tiražu od 60.000 kopija. Planirano je u toku 2019.godine izađe i englesko izdanje i još na nekoliko lokalnih jezika. “Postojanje internacionalnog izdanja časopisa Smyle omogućiće nam da budemo u toku sa najnovijim trendovima u temama zdravlja, stomatologiji, zdravom životu, lepoti itd.,” rekao je Torsten Oemus.

Partnerima DTI predstavljen je i novi projekat pod imenom DDS.WORLD koji predstavlja integrisanu i kompletnu digitalnu platformu koja objedinjuje najnovije vesti iz stomatologije, webinare, program za menadžment stomatoloških ordinacija i predstavljanje proizvoda, sa mogućnosti onlajn naručivanja i kupovine. DDS.WORLD  je platforma koja je namenjena svima u dentalnoj industriji – stomatolozima, menadžerima oridnacija, predavačima, proizvođačima i tgrgovcima stomatološkim materijalima. U okviru ove platforme postoji i web prodavnica koja se objedinjuje sa ordinacijskim stanjem zaliha i omogućava racionalniju nabavku stomatoloških materijala. Prve zemlje u kojima će biti predstavljena platforma DDS.WORLD su Grčka, Poljska i Srbija

Alison Buhenau (Alyson Buchenau), direktorka za marketing i razvoj poslovanja kompanije DTI, zahvalila se svim učesnicima na prisustvu i dobroj saradnji u proteklih 15 godina postojanja kompanije. “Naša DTI mreža trenutno ‘pokriva’ preko štampanih i digitalnih proizvoda iz našeg portfolija 785.000 stomatologa i drugih profesionalnih osoba iz sveta dentala. Zajedno smo jači, sa novim zajedničkim planovima za budućnost. ”

advertisement
advertisement