DT News - Bosnia and Herzegovina - Stomatološka stolica Planmeca Compact™i5:Dizajnirana da bude izdržljiva-izrađena da je učinkovita

Search Dental Tribune

Stomatološka stolica Planmeca Compact™i5:Dizajnirana da bude izdržljiva-izrađena da je učinkovita

Dental Tribune International

Dental Tribune International

čet. 21 veljače 2019

spasiti

Nova stomatološka stolica Planmeca Compact™ i5 je izrađena imajući u vidu pet ključnih aspekata: dizajn, udobnost, čistoća, inteligencija i evolucija. Svi ovi principi su ispoštovani u svakom dijelu stomatološke stolice što dovodi do savršene kombinacije funkcionalnosti, trajnosti, udobnosti, sigurnosti i estetike.

Dizajn – fokus na korisnika

Planmeca Compact i5 je dizajnirana ne samo da bude izdržljiva, već da se vremenom razvija.  Njen kompaktan i lagan dizajn upotpunjuje svaku stomatološku ordinaciju i može se jednostavno prilagoditi različitim radnim uslovima. Od glatkog kretanja postolja do intuitivnog ekrana na dodir s korisničkim uputstvima na 25 jezika, svaki detalj stomatološke jedinice je dizajniran da olakša svakodnevni rad, sada i u budućnosti.

Udobnost – opušteni stomatološki tim i pacijenti

Planmeca Compact i5 je dizajnirana da omogući udobnost cijelog stomatološkog tima i pacijenta. Plutajuća stolica sa suženim naslonom za leđa i mala baza pljuvaonice omogućavaju udobnost kod pristupanja području liječenja dok uravnoteženi krakovi instrumenta garantuju ergonomsko korištenje. Nismo zaboravili na udobnost pacijenta: sklopivi naslon za noge omogućava da pacijent jednostavno sjedne na stolicu i siđe s nje, a posebno izrađena presvlaka garantuje udobnost pacijenta.

Čistoća – sigurno okruženje za rad i liječenje

Kod stomatološke stolice Planmeca Compact i5 osnovne funkcije kontrole infekcije su ugrađene i uredno organizirane u vlastite odjeljke. Postupci čišćenja su automatizirani a LED indikator na stomatološkoj jedinici pokazuje status čišćenja. Ova praktična rješenja ubrzavaju kontrolu infekcije, što znači brži protok pacijenata i poboljšanu kontrolu kvalitete.

Inteligencija – pametni alati za pametnu stomatologiju

Kao i sva digitalna oprema kompanije Planmeca, stomatološka jedinica Planmeca Compact i5 se može jednostavno povezati na mrežu kako bi se dobili korisni podaci. S inteligentnim softverskim rješenjima kompanije Planmeca, ordinacije mogu pratiti protok pacijenata, optimizirati kapacitet pomoću informacija u stvarnom vremenu i nadgledati korištenje opreme. Nadalje, pametni sistem prijave stomatološke jedinice omogućava brz pristup personaliziranim postavkama stolice jednim pokretom kartice.

Evolucija – kontinuirani napredak

Svijet stomatologije se brzo mijenja. Sve veći zahtjevi za kontrolom kvaliteta i rastući protok pacijenata postavljaju nove zahtjeve stomatološkim ordinacijama, a stomatološka stolica Planmeca Compact i5 je dizajnirana da udovolji ovim zahtjevima. Dug životni vijek ove stomatološke jedinice je zagarantovan: izrađena je tako da se može nadograditi novim funkcijama u svakom trenutku. Zato je ona sigurno ulaganje u budućnost.

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement