DT News - Bosnia and Herzegovina - Planmeca Emerald™ – novi dragulj u kruni intraoralnog skeniranja

Search Dental Tribune

Planmeca Emerald™ – novi dragulj u kruni intraoralnog skeniranja

Dental Tribune International

Dental Tribune International

čet. 26 travnja 2018

spasiti

Novi Planmeca Emerald™ intraoralni skener postavlja nove granice na polju digitalnog snimanja. Izvanredna brzina i preciznost čine da ovaj skener predstavlja najviši svetski nivo današnjice.

Planmeca Emerald je dizajniran imajući u vidu vrhunsku upotrebljivost i pruža superiornu preciznost i izvanrednu brzinu u svim situacijama. Svojom malom veličinom i težinom skener se lako koristi i komforan je za pacijente.

Planmeca Emerald poseduje bešavne izmenjive vrhove pogodne za sterilizaciju autoklavom te je obezbeđeno lako i efikasno sprovođenje mera za kontrolu infekcije. Dva dugmeta skenera takođe omogućavaju rukovanje bez dodira miša ili tastature a može se kontrolisati nožnom pedalom kada je povezan na stomatološki uređaj. Plug-and-play sposobnost ovog skenera omogućava jednostavno deljenje podataka između različitih prostorija i laptopova.

Planmeca Emerald je fleksibilan i podržava različite procese rada. Skener podržava širok opseg opcija tretmana i koristan je za različite specijalnosti - implantologija, ortodoncija, protetika i maksilofacijalna hirurgija. Sa otvorenim opcijama za eksport i import podataka, redovnim ažuriranjem i konstantnim uvođenjem novih funkcija, skener nastavlja i dalje da evoluira i da se poboljšava.

Planmeca Emerald je deo Planmeca FIT® chairside CAD/CAM sistema koji integriše celokupni chairside restorativni proces rada – od skeniranja do dizajniranja i glodanja.

Emerald intra-oral scanner Planmeca Emerald Planmeca oy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement