Dental Tribune Bosnia and Herzegovina
Clinical
Twitter – je li on dobar izbor za vašu ordinaciju?

October 19, 2012

Postoji opravdan razlog zašto mnoge ordinacije ne vide povratak iz svojih tweetova. Određeni broj ljudi ima dojam da su društveni mediji samo stroga tehnologija, iz čega proizlazi namjera da se počne razmišljati o automatizaciji ili modernijem marketingu. Međutim, ako govorimo oTwitteru, kao i kod drugih društvenih mreža, u stvarnosti sve ovisi o ljudima i izgradnji međusobnih odnosa. Ali što to konkretno znači?

Komplicirane rekonstrukcije mijenjaju život pacijenta

May 18, 2011

Nakon više godina života bez osmjeha, sa bolom prilikom žvakanja i svakog obroka, Carmen je odlučila napraviti nešto značajno kako bi promijenila svoj život. Moj tim i ja bili smo uzbuđeni zbog susreta sa njom zbog toga što smo znali da ono što ćemo napraviti može vratiti osmjeh na lice ovoj pacijentkinji, udobnost i zdravlje usne šupljine koje je oduvijek željela.

advertisement
Znanstvenici dovode u vezu rentgenska snimanja zuba i rak

May 10, 2011

London, Velika Britanija/Laipcig, Njemačka: Zajednički istraživački tim znanstvenika iz Kuvajta i Velike Britanije izvijestio je o vezi između rentgenskih snimanja zuba i povećanog broja oboljelih od raka tiroidne žlijezde. Ispitano je 300 pacijenata kojima je napravljeno rentgensko snimanje zuba, a nalazi su pokazali da su osobe koje su snimane do četiri puta pod dvostruko većim rizikom razvoja oboljenja u odnosu na one koji nikada nisu imali rentgensko snimanje zuba. Kod onih pacijenata koji su snimani između pet i devet puta, rizik se učetverostručio.

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International